MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİGIDA MÜHENDİSLİĞİ


Arş. Gör. Emrah KIRTIL

 

Arş. Gör. Emrah Kırtıl

 

Orta Doğu Teknik Üniversitesi

Gıda Mühendisliği Bölümü 

Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı

AZ-15

06800 Ankara - TÜRKİYE

 

E-posta: ekirtil@metu.edu.tr

Tel: +90 (312) 210 56 24

Fax: +90 (312) 210 27 67

 

Eğitim


B.S. Middle East Technical University, Food Engineering

 

Araştırma Alanları

Food Chemistry, Magnetic Resonance Imaging, NMR Relaxometry, Colloidal Science, Nano Encapsulation

Son Yayınları


Emrah Kirtil, Mecit H. Oztop, Arpassorn Sirijariyawat, Panita Ngamchuachit, Diane M. Barrett, Michael J. McCarthy, Effect of pectin methyl esterase (PME) and CaCl2 infusion on the cell integrity of fresh-cut and frozen-thawed mangoes: An NMR relaxometry study, Food Research International, Volume 66, December 2014, Pages 409-416, ISSN 0963-9969, http://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2014.10.006.
(http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0963996914006528)