Skip to main content
METU
Computer Center
Registrar's Office
FAQ
Türkçe
Food Engineering
Menu
▾
Home
About
▾
Our Mission
Undergraduate Program Objectives
Undergraduate Program Outcomes
Student Enrollment and Graduation Data
Graduate Program Objectives
Programs
▾
Undergraduate Program
Graduate Programs
Double Major and Minor Programs
People
▾
Faculty Members
Part Time
Research Assistants
Administrative Staff
Technical Staff
Research
Alumni
Student
GAL (TR)
▾
About GAL
Personnel
Facilities
Training
Links
Contact
Prospective Students (TR)
▾
Frequently Asked Questions
Our Alumni
Bulletin
▾
2021 Bulletin
2022 Bulletin
Links
English
Türkçe
Gıda Güvenliği Derneği
Gıda Hattı
Gıda Katkı Maddeleri ve Gıda Kontaminantları
Gıda Tarım
Gıda Teknolojisi Derneği
T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası
TÜBİTAK
Türkiye Gıda Sanayii İş Verenleri Sendikasi (TUGIS)
Food and Nutrition Information Center
Food for Life
Food Online
Food Quality and Safety Website
Institute of Food Science and Technology
Institute of Food Technologists
International Food Information Service
U.K. Food Standards Agency
U.S. Department of Health and Human Services, Food and Drug
Administration
United Nations, Food and Agriculture Organization
FOOD ENGINEERING PROGRAMS IN TURKEY
Abant İzzet Baysal Üniversitesi
Akdeniz Üniversitesi
Ankara Üniversitesi
Atatürk Üniversitesi
Celal Bayar Üniversitesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çukurova Üniversitesi
Ege Üniversitesi
Erciyes Üniversitesi
Gaziantep Üniversitesi
Hacettepe Üniversitesi
Harran Üniversitesi
İnönü Üniversitesi
İstanbul Teknik Üniversitesi
Kahramamaraş Sütçü İmam Üniversitesi
Mersin Üniversitesi
Mustafa Kemal Üniversitesi
Namık Kemal Üniversitesi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Pamukkale Üniversitesi
Sakarya Üniversitesi
Selçuk Üniversitesi
Süleyman Demirel Üniversitesi
Trakya Üniversitesi
Uludağ Üniversitesi
Yeditepe Üniversitesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Share
Tweet
Last Updated:
25/05/2021 - 14:36