Skip to main content
ODTÜ
BİDB
ÖİDB
SSS
English
Gıda Mühendisliği
Menu
▾
Ana Sayfa
Bölüm Hakkında
▾
Misyonumuz
Lisans Eğitimi Program Çıktıları
Lisans Programı Eğitim Amaçları
Lisansüstü Programı Eğitim Amaçları
Öğrenci ve Mezun Sayıları
Programlar
▾
Lisans Programı
Lisansüstü Programlar
Çift Anadal ve Yandal Programları
Personel
▾
Öğretim Üyeleri
Ek Görevli Öğretim Üyeleri
Araştırma Görevlileri
İdari Personel
Teknik Personel
Araştırmalar
Mezun
Öğrenci
GAL
▾
GAL Hakkında
Personel
Altyapı
Eğitim
Bağlantılar
İletişim
Aday Öğrenciler
▾
Sıkça Sorulan Sorular
Mezunlarımız
Bülten
▾
2021 Bülten
2022 Bülten
Bağlantılar
English
Türkçe
Gıda Güvenliği Derneği
Gıda Hattı
Gıda Katkı Maddeleri ve Gıda Kontaminantları
Gıda Tarım
Gıda Teknolojisi Derneği
T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası
TÜBİTAK
Türkiye Gıda Sanayii İş Verenleri Sendikasi (TUGIS)
Food and Nutrition Information Center
Food for Life
Food Online
Food Quality and Safety Website
Institute of Food Science and Technology
Institute of Food Technologists
International Food Information Service
U.K. Food Standards Agency
U.S. Department of Health and Human Services, Food and Drug
Administration
United Nations, Food and Agriculture Organization
TÜRKİYE'DEKİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PROGRAMLARI
Abant İzzet Baysal Üniversitesi
Akdeniz Üniversitesi
Ankara Üniversitesi
Atatürk Üniversitesi
Celal Bayar Üniversitesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çukurova Üniversitesi
Ege Üniversitesi
Erciyes Üniversitesi
Gaziantep Üniversitesi
Hacettepe Üniversitesi
Harran Üniversitesi
İnönü Üniversitesi
İstanbul Teknik Üniversitesi
Kahramamaraş Sütçü İmam Üniversitesi
Mersin Üniversitesi
Mustafa Kemal Üniversitesi
Namık Kemal Üniversitesi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Pamukkale Üniversitesi
Sakarya Üniversitesi
Selçuk Üniversitesi
Süleyman Demirel Üniversitesi
Trakya Üniversitesi
Uludağ Üniversitesi
Yeditepe Üniversitesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Share
Tweet
Son Güncelleme:
05/04/2021 - 16:41