Araştırmalar

Öğretim üyelerimiz (i) gıda mühendisliği ve gıdaların üretimi, (ii) gıda güvenliği ve güvenilirliği, (iii) gıda biyoteknolojisi, (iv) gıda mikrobiyolojisi, ve (v) gıda kimyası konularında yenilikçi, temel ve uygulamalı araştırmaları , uzmanlarımız, misafir araştırmacılarımız, doktora sonrası araştırmacıları, araştırma görevlileri ve lisans üstü öğrencilerimiz ile birlikte yapmaktadırlar. Gıda üretimi alanında çalışan araştırmacılarımız Türkiye'de öncü rol oynayan gıda firmaları ile işbirliği içerisinde olmaya önem vermektedir.


Araştırma Grupları

Başlangıç ​​Kültürü Laboratuvarı

Gıda İşleme Laboratuvarı

Gıda Görüntüleme Laboratuvarı

Gıda Güvenliği ve Moleküler Biyoloji Laboratuvarı

Reoloji ve Doku Analiz Laboratuvarı

Meyve ve Sebze İşleme, Enzimler Laboratuvarı

Termal Olmayan İşleme Laboratuvarı

Ekstrüzyon Laboratuvarı

Süperkritik Sıvı Ekstraksiyon Laboratuvarı

Endüstriyel Biyoteknoloji Laboratuvarı


Projeler


Güncel Yayınlarımız


Son Güncelleme:
04/10/2022 - 14:50