MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİGIDA MÜHENDİSLİĞİ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA

ODTÜ Gıda Mühendisliği Bölümü gıdaların üretiminde, işlenmesinde, paketlenmesi ve dağıtımında modern bilim ve mühendislik kavramlarını uygulayan disiplinlerarası bir bölümdür. Gıda Mühendisliği Bölümünün lisans, yüksek lisans, doktora ve bütünleşik doktora dereceleri olmak üzere dört programı vardır. Programlarımız hızla gelişen ve büyüyen gıda sanayinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere sürekli olarak güncellenmektedir. Lisans eğitim programımız ABET tarafından akredite edilmiştir.

Duyurular

  • 2019-2020 Bahar Dönemi Sınav Takvimi

    Yeni Duyuru-24.02.2020

    2019-2020 Bahar dönemine ait açılan derslerin sınav takvimi açıklandı. Listeye ulaşmak için aşşağıdaki linki ya da anasayfadaki hızlı bağlantıyı kullanabilirsiniz.

    2019-2020 Bahar Dönemi Sınav Takvimi

  • 2019-2020 Bahar Dönemi Açılan Derslerin Listesi ve Ders Programı

    Yeni Duyuru-28.01.2020

    2019-2020 Bahar dönemine ait açılan derslerin listesi ve ders programı açıklandı. Liste ve programa ulaşmak için aşşağıdaki linkleri ya da anasayfadaki hızlı bağlantıları kullanabilirsiniz.

    2019-2020 Bahar Dönemi Açılan Derslerin Listesi