Projeler
Araştırmacı |
Finansman Kurum |
Finansman Programı |
Proje Başlığı |
Başlangıç |
Hami ALPAS | ODTÜ | BAP |
Domates Suyuna İnokule Edilmiş Escherichia coli O157:H7 Bakterisinin Yüksek Hidrostatik Basınç YHB ile İnaktivasyonunun Lineer Olmayan Yöntemler ile Modellenmesi |
Eylül 2023 |
Leyla Nesrin KAHYAOĞLU | TÜBİTAK | Uluslararası İkili İşbirliği Projesi |
Metal Organik Çerçeveli Elektrospun Hibrit Nanofiber Kullanan Akıllı Telefon Tabanlı Kolorimetrik Gıda Tazelik Algılama Sistemi |
Nisan 2022 |
Leyla Nesrin KAHYAOĞLU | ODTÜ | BAP |
Gıda paketleme uygulamalarında kullanılmak üzere karbon nokta ve arap sakızı tabanlı nanokompozit filmlerin geliştirilmesi |
Aralık 2022 |
Leyla Nesrin KAHYAOĞLU | ODTÜ | BAP |
Taze Gıda Ürünlerinin Aktif Paketlenmesi için Aktif KarbonZIF8 Katkılı Siklodekstrin Aerojel |
Eylül 2023 |
Mecit Halil ÖZTOP | ODTÜ | BAP |
Biyoteknolojik İlaçlarda Görülen Kalite Sorunlarının Tespiti için Yenilikçi Yöntemler (LF-NMR4BTP ) |
Ekim 2022 |
Mecit Halil ÖZTOP | European Commission (EC) | H2020 |
EXPLORATION AND IMPLEMENTATION OF PRODUCTS WITH ALTERNATIVE PROTEINS IN THE MEDITERRANEAN REGION |
Nisan 2023 |
Mecit Halil ÖZTOP | TÜBİTAK | 1001 |
Toz Gıdalarda Kekleşmeyi İncelemek için Farklı Moleküler Yaklaşımlar (ToKeMol) |
Nisan 2023 |
Mecit Halil ÖZTOP (COORDINATOR) | European Commission (EC) | H2020-MSCA-RISE |
Alternative Quality and Authenticity Methods for Sugar and Confectionery Industry (SuChAQuality) |
19.01.2020 |
Mecit Halil ÖZTOP (COORDINATOR) | PRIMA | H2020-PRIMA |
Functionalized Tomato Products (FunTomP) |
27.05.2021 |
Mecit Halil ÖZTOP | TÜBİTAK | 1001 |
Şeker Şurubu Tağşişi Belirleme İçin Alternatif Bir Yöntem: Etanol İzotop-IRMS |
Ekim 2022 |
Mecit Halil ÖZTOP | TÜBİTAK | Uluslararası İkili İşbirliği Projesi |
Zeytin Posası Için Tamamen Sürdürülebilir Bir Rota : Biyoaktif Madde Ve Nanokristalin Selüloz Üretimi |
Nisan 2022 |
Mecit Halil ÖZTOP | TÜBİTAK | AB COST Projesİ |
Polisakkarit Bazlı Aerojellerin Tasarlanması ve Aerojellerin Farklı Gıda İşlemlerinde Kullanılması |
Haziran 2021 |
Mecit Halil ÖZTOP | TÜBİTAK | 2519-COST |
Use of flow-assisted Magnetic Resonance Imaging (MRI) and NMR Relaxometry as an in vitro digestion |
6.01.2021 |
Yeşim SOYER | TÜBİTAK | 1001 |
Gıda Kaynaklı Patojenlere Karşı Fajlar ve Endolizinleri |
Nisan 2022 |
Yeşim SOYER | ODTÜ BAP | GAP |
Gıda Kaynaklı Patojenlere Karşı Bakteriyofaj Depolimerazları |
Mayıs 2023 |
Yeşim SOYER | ODTÜ | BAP |
Kanatlı Etinde Gıda Kaynaklı Patojenlerde Yeni Gelişen Antimikrobiyal Dirençliliğin Belirlenmesi |
Ağustos 2023 |
Yeşim SOYER | ODTÜ | BAP |
Yerel Suşların Gıda Endüstrisi İçin Kullanımının Genotipik Araştırılması |
Ağustos 2023 |
Serpil ŞAHİN | ODTÜ | BAP | Bezelye Ununun ve Mikrodalga İşleminin Biyofenollerin İkili Emülsiyon Yöntemi ile Enkapsülasyonunda Kullanımı |
Ocak 2022 |
İlkay ŞENSOY | ODTÜ | BAP |
Farklı ısıl işlem uygulanan ürünlerin hızlı ve yavaş sindirilen nişasta değerlerinin incelenmesi |
Ocak 2022 |