Araştırmacı

Finansman Kurum

Finansman Programı

Proje Başlığı

                Başlangıç

Hami ALPAS ODTÜ BAP 

Domates Suyuna İnokule Edilmiş Escherichia coli O157:H7 Bakterisinin Yüksek Hidrostatik Basınç YHB ile İnaktivasyonunun Lineer Olmayan Yöntemler ile Modellenmesi


Eylül 2023
Leyla Nesrin KAHYAOĞLU TÜBİTAK Uluslararası İkili İşbirliği Projesi

Metal Organik Çerçeveli Elektrospun Hibrit Nanofiber Kullanan Akıllı Telefon Tabanlı Kolorimetrik Gıda Tazelik Algılama Sistemi


Nisan 2022
Leyla Nesrin KAHYAOĞLU ODTÜ BAP

Gıda paketleme uygulamalarında kullanılmak üzere karbon nokta ve arap sakızı tabanlı nanokompozit filmlerin geliştirilmesi


Aralık 2022
Leyla Nesrin KAHYAOĞLU ODTÜ BAP

Taze Gıda Ürünlerinin Aktif Paketlenmesi için Aktif KarbonZIF8 Katkılı Siklodekstrin Aerojel


Eylül 2023
Mecit Halil ÖZTOP ODTÜ BAP

Biyoteknolojik İlaçlarda Görülen Kalite Sorunlarının Tespiti için Yenilikçi Yöntemler (LF-NMR4BTP )


 Ekim 2022
Mecit Halil ÖZTOP European Commission (EC) H2020

EXPLORATION AND IMPLEMENTATION OF PRODUCTS WITH ALTERNATIVE PROTEINS IN THE MEDITERRANEAN REGION


Nisan 2023
Mecit Halil ÖZTOP TÜBİTAK 1001

Toz Gıdalarda Kekleşmeyi İncelemek için Farklı Moleküler Yaklaşımlar (ToKeMol)


Nisan 2023
Mecit Halil ÖZTOP (COORDINATOR) European Commission (EC) H2020-MSCA-RISE

Alternative Quality and Authenticity Methods for Sugar and Confectionery Industry (SuChAQuality) 


19.01.2020
Mecit Halil ÖZTOP (COORDINATOR) PRIMA H2020-PRIMA

Functionalized Tomato Products (FunTomP)


27.05.2021
Mecit Halil ÖZTOP TÜBİTAK 1001

Şeker Şurubu Tağşişi Belirleme İçin Alternatif Bir Yöntem: Etanol İzotop-IRMS


Ekim 2022
Mecit Halil ÖZTOP TÜBİTAK Uluslararası İkili İşbirliği Projesi

Zeytin Posası Için Tamamen Sürdürülebilir Bir Rota : Biyoaktif Madde Ve Nanokristalin Selüloz Üretimi


Nisan 2022
Mecit Halil ÖZTOP TÜBİTAK AB COST Projesİ

Polisakkarit Bazlı Aerojellerin Tasarlanması ve Aerojellerin Farklı Gıda İşlemlerinde Kullanılması


Haziran 2021
Mecit Halil ÖZTOP TÜBİTAK  2519-COST

Use of flow-assisted Magnetic Resonance Imaging (MRI) and NMR Relaxometry as an in vitro digestion
monitoring tool in foods


6.01.2021
Yeşim SOYER TÜBİTAK  1001

Gıda Kaynaklı Patojenlere Karşı Fajlar ve Endolizinleri


Nisan 2022
Yeşim SOYER  ODTÜ BAP GAP

Gıda Kaynaklı Patojenlere Karşı Bakteriyofaj Depolimerazları


Mayıs 2023
Yeşim SOYER ODTÜ  BAP

Kanatlı Etinde Gıda Kaynaklı Patojenlerde Yeni Gelişen Antimikrobiyal Dirençliliğin Belirlenmesi


Ağustos 2023
Yeşim SOYER ODTÜ BAP

Yerel Suşların Gıda Endüstrisi İçin Kullanımının Genotipik Araştırılması


Ağustos 2023
Serpil ŞAHİN ODTÜ BAP Bezelye Ununun ve Mikrodalga İşleminin Biyofenollerin İkili Emülsiyon Yöntemi ile Enkapsülasyonunda Kullanımı

Ocak 2022
İlkay ŞENSOY ODTÜ BAP

Farklı ısıl işlem uygulanan ürünlerin hızlı ve yavaş sindirilen nişasta değerlerinin incelenmesi


Ocak 2022

Son Güncelleme:
24/01/2024 - 12:06